In 2013 zaten Floor en Geert op een terrasje in Atrani aan de Amalfikust te genieten van een Italiaans diner. Traditioneel wordt daar de maaltijd afgesloten met een digestief genaamd Limoncello. De Amalfikust is de geboortestreek van limoncello. Deze was zelfgemaakt door de eigenaar van het restaurant.

Het verschil tussen deze limoncello en de doorsnee limoncello uit de slijter in Nederland is groot. De geur en de smaak zijn van een geheel ander niveau. Dit verschil komt door de manier waarop de limoncello gemaakt wordt. De huisgemaakte is sterk van geur maar vriendelijk van smaak en het alcoholpercentage ligt vaak hoger dan die uit de slijterij. We hebben het originele recept uit Atrani ons eigen gemaakt en dat resulteert in zachte maar zeer aromatische limoncello van Twentse bodem. Wij schillen onze onbespoten citroenen met de hand voor het beste resultaat. Uit die schillen onttrekken we de olie door pure alcohol toe te voegen. Dit is de basis voor elke limoncello.

Na 2 jaren experimenteren hebben we de juiste balans gevonden in ons recept. Na enkele jaren onze vrienden en familie te hebben voorzien van hun flesjes met het gele goud hebben we in februari 2015  besloten om op kleine schaal te gaan produceren voor de buitenwereld onder de naam Hof van Geluk. We hebben onze merknaam ontleend aan ons woonadres, voor ons een plekje in het paradijs. Naast de limoncello maken we van het sap van de citroenen nog verschillende andere producten; Onze heerlijke lemonade en lemon curd. Tevens maken we een echte Napolitaanse specialiteit: Babà al limoncello, kleine cakejes gedrenkt in limoncello, heerlijk als dessert met een bolletje ijs. Deze vind je in onze shop.

Voor de heerlijk cocktails met onze limoncello druk op de cocktail knop.